Лошади конно-спортивных школ /Caii de la Scoala de Hipism

admin
Администратор
Сообщения: 83
Зарегистрирован: 05 май 2011, 12:17

Лошади конно-спортивных школ /Caii de la Scoala de Hipism

Сообщение admin » 14 июн 2014, 11:01

http://tsn.md/news/social/item/3009-avt ... dlya-detey
АВТОЗАПРАВКА ВМЕСТО СПОРТ-КЛУБА ДЛЯ ДЕТЕЙ
Молдавские власти в очередной раз показали свое отношение к развитию детского спорта. На днях был закрыт конно-спортивный клуб "Авангард". Теперь тренера и дети, которые занимались в этой школе стали участниками очередной акции протеста против незаконных и антисоциальных действий молдавских властей.

http://jurnaltv.md/ro/news/2014/6/13/pr ... 0036052/#1
Protest pe cai
Protest inedit la Chişinău. Câţiva călăreţi în frunte cu instructorul lor de la clubul de hipism “Avangard” au protestat astăzi călare pe cai în faţa Ministerului Agriculturii. Sunt nemulţumiţi că Şcoala de Hipism, unde sunt adăpostiţi caii, le-ar fi blocat accesul în grajduri. De cealaltă parte, reprezentanţii şcolii spun că au recurs la un asemenea gest întrucât contractul de arendă a expirat încă în luna decembrie a anului trecut.
Preşedintele clubului de hipism spune că în urmă cu două zile s-a pomenit cu animalele în stradă, după ce administraţia Şcolii de hipism unde arendează terenul de antrenament şi boxele pentru cai i-ar fi alungat afară.
De cealaltă parte, directorul executiv al Şcolii de Hipism susţine că clubul Avangard arendează terenul de antrenament la şcoală din anul 2009, însă contractul ar fi expirat încă în luna decembrie a anului trecut.
Responsabilii de la Ministerul Agriculturii, în gestiunea căruia se află Şcoala de Hipism, nu au fost de găsit pentru a comenta situaţia.

Вернуться в «Новости, СМИ о проблеме бездомных животных / Stiri, Mass-Media despre problema animalelor fara stapan»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя