Catre D-ul Tudor MANIV Regia „Autosalubritate”

В СМИ, Парламент, примэрию, полицию, международные организации и пр.
In mass-media, parlament, primarie, politie, organizatii mondiale etc.
Аватара пользователя
Olga S
Заслуженный активист
Сообщения: 1238
Зарегистрирован: 21 июн 2011, 22:18

Catre D-ul Tudor MANIV Regia „Autosalubritate”

Сообщение Olga S » 29 июл 2014, 12:46

Idea principala a adresarii: "Ţinînd cont de faptul că numărul animalelor în azil este în continuă creştere, am considerat necesară eliberarea cîinilor sterilizaţi, vaccinaţi şi deparazitaţi, prioritar de talie mică, în raza municipiului sau în cazul în care se cunoaşte, în locul de unde au fost capturaţi iniţial."
Asteptam raspuns.
Dlui Tudor MANIV
Director al Întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate”
Stimate domnule Director,
Prin prezenta, propunem spre atenţia Dvs un proiect-pilot în vederea soluţionării problemei animalelor fără adăpost şi reducerii, prin metode civilizate a numărului acestora, pe străzile municipiului Chişinău.
După cum cunoaşteţi că Asociaţia noastră contribuie semnificativ la reducerea cîinilor fără adăpost din Chişinău, prin colectarea fondurilor de la persoane private din municipiu, care sunt folosite la sterilizarea animalelor din azilul temporar din Băcioi, de către medicii veterinari, angajaţi în acest scop de către noi. Ţinînd cont de faptul că numărul animalelor în azil este în continuă creştere, am considerat necesară eliberarea cîinilor sterilizaţi, vaccinaţi şi deparazitaţi, prioritar de talie mică, în raza municipiului sau în cazul în care se cunoaşte, în locul de unde au fost capturaţi iniţial.
După fiecare operaţiune de sterilizare, animalele sun marcate cu un cip identificativ, vaccinate şi deparazitate, fapt care denotă clar angajaţilor structurii pe care o conduceţi, că aceste animale nu se vor mai reproduce şi nu sunt purtătoare de boli.
Astfel, luînd în consideraţie munca şi efortul semnificativ pe care îl depunem care ne costă timp şi implicaţii financiare semnificative, vă solicităm să dispuneţi instruirea hingherilor, de a nu captura animalele cu cip identificativ, plasat pe ureche.
Toate eforturile depuse atît de noi, cît şi de alte organizaţii pentru protecţia animalelor, se fac pentru a soluţiona într-un mod uman problema animalelor fără adăpost cît şi pentru sensibilizarea societăţii civile pentru a avea grijă de animale şi de a evita reproducerea lor necontrolată.
Cu respect şi mulţumiri anticipate,
Valentina DUDNIC,
Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia
Animalelor fără Adăpost „ALGA”

Вернуться в «Письма и обращения / Scrisori si petitii»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость