В организацию "Vier Pfoten"

В СМИ, Парламент, примэрию, полицию, международные организации и пр.
In mass-media, parlament, primarie, politie, organizatii mondiale etc.
Аватара пользователя
Olga S
Заслуженный активист
Сообщения: 1238
Зарегистрирован: 21 июн 2011, 22:18

В организацию "Vier Pfoten"

Сообщение Olga S » 03 окт 2014, 14:04

Наше писъмо в организацию "Vier Pfoten":

Dragi prieteni,

dorim sa va felicitam pentru succesul dumneavoastra, obţinut in domeniul ocrotirii maidanezilor din Romania. Urmarindu-va indeaproape actiunile în toată această perioadă, am remarcat progresele semnificative, pe care le face Romania la acest capitol. Trăim cu speranta ca si situatia din Moldova se va schimba in bine cat de curand posibil. E strigator la cer ce se intampla la noi.

Dupa ce a fost intrerupt proectul de sterilizare, desfasurat de organisatia D-vstră la noi in tara (in aprilie 2009 Vier Pfoten a ajuns si la Chisinau!), situatia tragica a maidanezilor s-a inrautatit mult, iar regresul în soluţionarea situaţiei este evident. Pana si acum interventiile primariei in rezolvarea acestei probleme sunt nimic mai mult decat aplicarea unor metode barbare asupra animalelor, fara o strategie bine pusa la punct si fara interes pentru suferintele necuvantatoarelor. Toate eforturile noastre au fost fara rezultate, toate incercarile organizatiei si a iubitorilor de animale de a colabora cu autoritatile din Chisinau au esuat, fiind ignorate.

Am procedat dupa formula simpla de a captura, steriliza si returna animalele în strada. Insa observam neputincioşi că cainii, odata reintorsi, dispar pur si simplu. Nimeni nu stie si nimeni nu doreşte să recunoască ce se intampla cu ei. Putem doar să ne imaginăm şi suntem aproape siguri că aceştia sunt capturaţi repetat şi sunt omorîţi cu bestialitate.

La ultima noastra intalnire cu autoritatile, reprezentantul primariei Chisinau, domnul Cotet, ne-a asigurat ca invitatia de colaborare cu Vier Pfoten a fost deja trimisa în adresa Dvs. Insa Pina acum dumnealui nu a primit raspuns, ceea ce ne face să avem dubii că aţi primit o asemenea scrisoare de la autorităţile din Chişinău.

Intervenim cu rugamintea din toata inima sa acceptati revenirea Dvs la Chişinău, de data aceasta fara interferenţe politice sau de altă natură a autorităţilor noastre, pentru a continua proectul de sterilizare a maidanezilor. Vă rugăm mult să ne ajutaţi sa schimbam situatia din tara noastra.

Va mulzumim anticipat pentru răspunsul Dvs.

Cu respect,
Reprezentanţii ONG “ALGA”

Ответа пока нет, ждём.

Вернуться в «Письма и обращения / Scrisori si petitii»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость